Ebook The 6% Trade : Labur Saham Gaya OldSkool

Ebook The 6% Trade : Labur Saham Gaya OldSkool
JUALAN DIBUKA SEHINGGA
ISNIN, 14HB JUN 2021 
PUKUL 10 MALAM

Ebook  The 6% Trade : Labur Saham   Gaya Oldskool ini ditulis berdasarkan pengalaman sebenar penulis setelah berkecimpung selama lebih 20 tahun dalam pelaburan dan jual beli saham. Kontennya ringkas dan padat dan anda tidak perlu mengambil masa yang lama untuk faham dan hadamkannya.


Siapa Penulis 

Penulis ebook ini terlebih dahulu sinonim dengan genre pelaburan hartanah menerusi tulisannya di blog  www.abangensem.com Malah beliau juga turut mewarnai dada akhbar serta majalah dan pernah beberapa kali terlibat di dalam bual bicara di kaca tv.Namun, tidak ramai yang mengetahui bahawa beliau juga turut terlibat di dalam pelaburan dan jual beli saham semenjak tahun 1997 lagi.Penglibatan penulis dalam saham sedikit sebanyak telah didedahkan dalam dua ebook beliau sebelum ini. 


Tentang Ebook

Dua ebook sebelumnya (Labur Saham Buat Newbie & 10 Kesilapan Besar Pelabur Newbie) lebih berbentuk memberi kesedaran dan pendidikan asas buat mereka yang baru berkecimpung di dalam pasaran saham.Namun, agak berbeza dengan konten ebook kali ini bila mana beliau mengenengahkan cara berjual beli saham tanpa terlalu bergantung kepada sebarang fundamental dan technical analysis.

Walaupun tanpa sebarang analisa fundamental dan teknikal, beliau masih mampu untuk mencetak keuntungan dengan cara 'Oldskool' beliau.

Teknik ini amat sesuai bagi mereka yang ingin menjana pulangan secara santai daripada pasaran saham yang penuh dengan kejutan. 


Thumbprint 

Malah hasilnya telah diperlihatkan di dalam Group Saham beliau di mana hampir setiap minggu sejak awal Januari tempohari, beliau telah mampu mencetak keuntungan secara konsisten.

Malah semasa ini ditulis, beliau baru sahaja mencetak keuntungan untuk kaunter VIZIONE pada tanggal 2 Februari yang lalu.

Dan yang terkini alhamdulillah nampaknya teknik ini masih konsisten dengan profit 6% untuk minggu ke-2 bulan Februari ini. Ianya melalui kaunter berikut.Ya, G3. Satu kaunter yang amat jarang diperkatakan di kalangan para trader namun ianya telah dapat dikesan menerusi Screener 6% Trade khas. Hasilnya, selepas sehari pembelian tersebut dilakukan, kaunter tersebut telah mencanak tinggi bagi merakamkan keuntungan 6% berikutnya.

Ternyata sejak ebook ini ditulis, pulangan masih konsisten dengan kadar 6% tersebut menerusi kaunter-kaunter berikut. 

Januari
Minggu 3 : WIDAD
Minggu 4 : SMTRACK

Februari
Minggu 1 : VIZIONE
Minggu 2 : G3
Minggu 3 : OVH, DATAPRP, PERMAJU dan PARLO
Minggu 4 : PARLO, AT dan KANGER

Mac
Minggu 1 : LKL dan TOMYPAK
Minggu 2 : TENAGA, WIDAD, GIIB, NISHIN, K1, AT dan INIX
Minggu 3 : WIDAD, G3, SEALINK, ADVENTA dan LKL
Minggu 4 : - 

April 
Minggu 1 : ARTRONIQ
Minggu 2 : UWC, LKL, ADVENTA, MERIDIAN dan OMESTI
Minggu 3 : MERIDIAN dan MMAG 
Minggu 4 : SEDANIA, MMAG, MERIDIAN, VIVOCOM dan BCMALL 
Minggu 5 : BCMALL, DATAPRP, TIGER, JFTECH, BCMALL lagi, MERIDIAN dan RL

Mei 
Minggu 1 : - 
Minggu 2 : - 
Minggu 3 : PHARMA, SANICHI, BCMALL, SRIDGE dan SEDANIA 
Minggu 4 : LKL, KANGER, SAUDEE, VIVOCOM, KANGER, EATECH dan SMTRACK 

Dan saat ini Group Telegram bagi pembeli ebook ini sedang rancak memahami kaedah dan cara yang dikongsikan dan mereka seakan tidak sabar untuk mencuba gaya labur 'Oldskool' ini.
Testimoni  

Hasil perkongsian menerusi Group Saham beliau, beberapa testimoni telah turut terhasil daripada mereka yang mengikutinya.Bonus

1. Ebook Baru The 6% Trade Versi 2.0 


2. Group Telegram

Sebagai penghargaan buat yang bakal membeli ebook ini, anda akan dimasukkan juga ke dalam group Telegram 'The 6% Trade' penulis untuk memahamkan lagi tentang cara 'oldskool' beliau ini.Di dalam group nanti anda juga boleh saling belajar dengan rakan-rakan yang sudah lebih dulu mengamalkan teknik berkesan ini. 


Berapa Harga Ebook Ini? 

Anda hanya perlu laburkan RM80 sahaja untuk dapatkan ebook dan bonus menyertai group Telegram (Private) khas.

Namun jika berminat mendapatkan kesemua ebook saham ini, yuran kebijaksanaan yang anda laburkan hanya RM120 sahaja. 

Walau bagaimanapun, anda berpeluang mendapatkan harga istimewa jika menjadi 30 orang yang bertindak pantas. 

Hanya RM70 sahaja bagi ebook The 6% Trade ataupun RM100 sahaja jika mahu memiliki kesemua ebook saham seperti dalam gambar di bawah ini termasuk bonus penyertaan ke group Telegram khas. Segera bertindak pantas bagi mendapatkan panduan berkesan ini sekarang juga. 

Jumpa anda di dalam group Telegram nanti. Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Combo 3 Ebook Saham (Special Price) RM100
HABIS STOK
Combo 3 Ebook Saham (Normal Price) RM120
HABIS STOK
Ebook The 6% Trade (Special Price) RM70
HABIS STOK
Ebook The 6% Trade (Normal Price) RM80
HABIS STOK
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PEMBAYARAN


PENGESAHAN